İçeriğe geç

Mersinli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Hangi Otobüs Gider

Çamlıbel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Çamlıbel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınından geçmektedir: 10M, 11M, 121, 156, 33M, 38M, 55M.

Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne hangi otobüs gider?

Beylikdüzü bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Beylikdüzü Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne toplu taşıma ile nasıl gidilir? Otobüs: 145, 458, BM4.

Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınından geçmektedir: 129T, 14R, 522.

Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hangi otobüs?

Hangi otobüs hatları Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınından geçiyor? Bu otobüs hatları Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınından geçiyor: 170, 174, İTİMAT1, İTİMAT3, İTİMAT6, ÖZEN 3.

Mersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde hangi bölümler var?

Uzmanlık alanları: Mobilya ve iç mekan tasarımı, metal tasarımı, gemi yapımı, otomotiv mühendisliği, makine mühendisliği, mücevher teknolojisi, elektrik ve elektronik mühendisliği, sıhhi tesisat ve klima teknolojisi. Daha fazla makale…

546 Ego nereden geçiyor?

546 numaralı Metro, Ankaray ve Teleferik hatlarımızın ilk ve son sefer saatlerini görmek için tıklayınız. Hat adı: ELVANKENT-ETİMESGUT-BAĞLICA-ATAYURT MH.-TURKUAZ MH. Kalkış noktası: OĞUZLAR MH.1466.CD.ETİMESGUT/ANKARA Durak: OĞUZLAR MH.

Mimar Sinan Anadolu Lisesi kaç puan?

Mimar Sinan Anadolu Lisesi, telefon: 0282 692 29 02 017= 388.993 – 425.

Vali Necati Çetinkaya Ortaokulu’na hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Vali Necati Çetinkaya Ortaokulu yakınından geçmektedir: 4-A, 4-B, 56-A, 74-A, 84-B.

Eti Sosyal Bilimler Lisesi’ne hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Eti Sosyal Bilimler Lisesi yakınında durmaktadır: K11, K16, S11, S17, S29.

Abdulkadir Özgül Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi’ne hangi otobüsler gidiyor?

Okulumuz öğrencileri için kurulmuş olan 38 numaralı halk otobüsü 25 EKİM 2023 tarihi itibariyle aşağıdaki şekilde değişmiştir. (38A-38B hatları iptal edilmiştir.) Okulumuz yakınındaki otobüs güzergahları: Hat 20: Gül Petek Sanayi Kapısı 1’de inip okulunuza gelebilirsiniz.

Tarsus Tobb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine hangi otobüs gider?

Otobüsler: 41, 33, 48, 48A, 20, 36.

Şanlıurfa Tobb Fen Lisesi’ne hangi otobüs gider?

Eyyübiye bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Tobb Fen Lisesi’ne toplu taşıma ile nasıl gidilir? Otobüs: 1, 42, 74, 107, 52.

Motor meslek lisesi kaç puan adana?

Adana’daki liselerin taban değerleri… 2021 Adana LGS yüzdelikleri ve taban değerleriOkul adıOkul türüTaban değeriADANA / SEYHAN / Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Otomotiv MühendisliğiAnadolu Teknik Programı220,0095ADANA / SEYHAN / Yeşilevler Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik Programı216,217142 satır daha

Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde hangi bölümler var?

Okul içindeki alanlar: Bilişim Teknolojileri Alanı, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı, Giyim Üretim Teknolojileri Alanı, El Sanatları Teknolojisi Alanı, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı

Çamlıbel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bölümleri nelerdir?

Alanlar: Güzellik ve saç bakım hizmetleri.Çocuk gelişimi ve eğitimi.Yiyecek ve içecek hizmetleri.Moda tasarım teknolojileri.Grafik ve fotoğrafçılık.Sanat ve tasarım alanıEl sanatları teknolojisi.Yiyecek teknolojisi.Daha fazla öğe…

İzbanla Kemalpaşa’ya nasıl gidilir?

Tren (İZBAN) Hilal İstasyonu’ndan Aliağa İstasyonu’na trenle yolculuk 1 saat 12 dakika sürmektedir. Aliağa’ya vardıktan sonra toplu taşıma araçlarıyla otogara ulaşabilirsiniz. İZBAN sabah 05.30’da seferine başlamakta ve akşam 01’de sona ermektedir.

Yapracık tokiye hangi otobüs gider?

Hangi otobüs hatları Yapracık Toki Konutları yakınından geçiyor? Bu Otobüs hatları Yapracık Toki Konutları yakınından geçiyor: 546, 588.

Kız meslek lisesi bölümleri nelerdir?

Okulumuz kız meslek lisesi statüsünde olup 5 meslek bölümünden oluşmaktadır. Bu bölümler: -El Sanatları, -Halkla İlişkiler, -Hasta ve Yaşlı Bakımı, -Çocuk Gelişimi ve -Güzellik ve Saç Bakımı’dır. Bu bölümlerin okulumuzda bir atölyesi bulunmaktadır ve meslek öğretmenlerimizin her biri kendi branş faaliyetlerini yürütmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir